Retete Traditionale
Mai jos puteti vedea cateva dintre retetele traditionale aparute si pe canalul de Youtube “Retetele Ancutei”, ordonate alfabetic.
Aluat crocant, pufos si subtire pentru pizza
Ingrediente folosite pentru aluat crocant, pufos si subtire. Secretul unei pizza delicioase – 450 gr faina– 250 ml apa calduta–
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea I
1. Mini-burgeri din ouIngrediente Mini-burgeri din ou:– 4 oua fierte– felii de carnat polonez – felii de rosii cherry– felii
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea II-a
1. Frigarui din rosii cherry si mini mozarellaIngrediente:– mini mozarella – rosii cherry– ulei de masline – scobitori Mod de
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea III-a
1. Cabanos in foietaj Ingrediente:– aluat foietaj – 2 carnati cabanos– 1 galbenus ou Mod de preparare::Pentru inceput, batem spuma
Ardei umpluti de post
Ingrediente ardei umpluti de post (7 bucati) -7 ardei-2 cepe -1 morcov -300 gr ciuperci conserva-1 cana orez (160gr)-2
Budinca de dovlecei la cuptor – reteta pas cu pas
Ingrediente necesare pentru a prepara budinca de dovlecei la cuptor 3 dovlecei 2 linguri ulei de masline 4 oua 250
Bulz ciobanesc traditional romanesc
Ingrediente necesare pentru a prepare bulz ciobanesc traditional romanesc 1l apa 500 gr malai branza burduf telemea de vaca cascaval
Cartofi noi la tigaie cu usturoi, rozmarin si parmezan
Ingrediente cartofi noi la tigaie cu usturoi, rozmarin si parmezan – 1 kg cartofi noi– 50 gr unt– 50
Castraveti Murati in Otet pentru Iarna
Ingrediente Castraveti Murati in Otet pentru Iarna – castraveti cornichon – otet – zahar– sare– boabe mustar– boabe piper– usturoi