Budinca de dovlecei la cuptor – reteta pas cu pas

Ingrediente necesare pentru a prepara budinca de dovlecei la cuptor

  • 3 dovlecei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 oua
  • 250 grame smantana grasa (25%)
  • 1 legatura de marar
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia dulce

 

Mod de preparare budinca de dovlecei la cuptor

 

Pentru inceput, taiem dovleceii in rondele, apoi batem ouale cu un praf de sare si putin piper.

 

Adaugam uleiul de masline, usturoiul zdrobit, mararul si smantana putin cate putin, apoi amestecam foarte bine totul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem un strat de dovlecei si turnam jumatate din compozitia cu smantana si oua. Mai punem un strat de dovlecei si turnam restul din compozitie. Punem deasupra boia dulce si bagam la cuptor la 150 de grade pentru aproximativ 60 min.

 

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp