Retete de la A la Z
Mai jos puteti vedea cateva dintre retetele aparute si pe canalul de Youtube “Retetele Ancutei”, ordonate alfabetic, de la A la Z.
Aluat crocant, pufos si subtire pentru pizza
Ingrediente folosite pentru aluat crocant, pufos si subtire. Secretul unei pizza delicioase – 450 gr faina– 250 ml apa calduta–
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea I
1. Mini-burgeri din ouIngrediente Mini-burgeri din ou:– 4 oua fierte– felii de carnat polonez – felii de rosii cherry– felii
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea II-a
1. Frigarui din rosii cherry si mini mozarellaIngrediente:– mini mozarella – rosii cherry– ulei de masline – scobitori Mod de
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea III-a
1. Cabanos in foietaj Ingrediente:– aluat foietaj – 2 carnati cabanos– 1 galbenus ou Mod de preparare::Pentru inceput, batem spuma
Ardei umpluti de post
Ingrediente ardei umpluti de post (7 bucati) -7 ardei-2 cepe -1 morcov -300 gr ciuperci conserva-1 cana orez (160gr)-2
Aripioare de pui in sos de iaurt
Ingrediente necesare pentru a prepara aripioare de pui in sos de iaurt 1 kg aripioare de pui 1 legatura ceapa
Aripioare de pui in stil asiatic
Ingrediente aripioare de pui in stil asiatic 1 kg aripioare de pui 2 fire ceapa verde taiata marunt 1
Batoane cu miere si seminte
Ingrediente necesare pentru a prepara batoane cu miere si seminte 200 gr mix seminte 100 gr fistic 3 linguri miere
Bomboane cu Miere si Nuca Marlenka – bomboanele copilariei
Ingrediente Bomboane cu Miere si Nuca Marlenka – 250 gr faina– 200 gr nuca macinata– 400 ml lapte condesansat–