Retete de la A la Z
Mai jos puteti vedea cateva dintre retetele aparute si pe canalul de Youtube “Retetele Ancutei”, ordonate alfabetic, de la A la Z.
Aluat crocant, pufos si subtire pentru pizza
Ingrediente folosite pentru aluat crocant, pufos si subtire. Secretul unei pizza delicioase – 450 gr faina– 250 ml apa calduta–
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea I
1. Mini-burgeri din ouIngrediente Mini-burgeri din ou:– 4 oua fierte– felii de carnat polonez – felii de rosii cherry– felii
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea II-a
1. Frigarui din rosii cherry si mini mozarellaIngrediente:– mini mozarella – rosii cherry– ulei de masline – scobitori Mod de
Aperitive pentru mese festive si sarbatori partea III-a
1. Cabanos in foietaj Ingrediente:– aluat foietaj – 2 carnati cabanos– 1 galbenus ou Mod de preparare::Pentru inceput, batem spuma
Ardei umpluti de post
Ingrediente ardei umpluti de post (7 bucati) -7 ardei-2 cepe -1 morcov -300 gr ciuperci conserva-1 cana orez (160gr)-2
Aripioare de pui in sos de iaurt
Ingrediente necesare pentru a prepara aripioare de pui in sos de iaurt 1 kg aripioare de pui 1 legatura ceapa
Aripioare de pui in stil asiatic
Ingrediente aripioare de pui in stil asiatic 1 kg aripioare de pui 2 fire ceapa verde taiata marunt 1
Bomboane cu Miere si Nuca Marlenka – bomboanele copilariei
Ingrediente Bomboane cu Miere si Nuca Marlenka – 250 gr faina– 200 gr nuca macinata– 400 ml lapte condesansat–
Braduti din foietaj cu sunca si cascaval
Ingrediente braduti din foietaj cu sunca si cascaval 250 gr sunca Praga feliata 1 galbenus de ou 250 gr cascaval