Ardei umpluti de post

Ingrediente ardei umpluti de post (7 bucati)

 

-7 ardei
-2 cepe
-1 morcov
-300 gr ciuperci conserva
-1 cana orez (160gr)
-2 rosii
-3 linguri bulion
-1 legatura marar
-1 legatura patrunjel
-10 ml ulei
– sare, piper, cimbru

 

Mod de preparare ardei umpluti de post (7 bucati)

 

Tocam cubulete ceapa, ciupercile, rosiile apoi dam pe razatoare morcovul si spalam orezul. Intr-o tigaie punem la incins uleiul, adaugam ceapa, morcovul si lasam pana cand se inmoaie ceapa.
Adaugam ciupercile, bulionul, orezul, sarea, piperul, cimbrul si mararul apoi lasam 2-3 minute si turnam o cana cu apa. Tinem pe foc pana cand scade apa. Lasam 20-30 min la racit apoi umplem ardeii.
Punem cubuletele de rosii in oala si 1l de apa. Mai adaugam intre timp apa daca este nevoie. Punem la cuptor pentru 1h45 min la 150 de grade.

Pofta buna!!!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp