Tentacule de calamar la tigaie
Ingrediente tentacule de calamar la tigaie – 500 gr tentacule de calamar– 50 gr unt– 1 legatura patrunjel– 3 catei
Ingrediente tentacule de calamar la tigaie – 500 gr tentacule de calamar– 50 gr unt– 1 legatura patrunjel– 3 catei
Ingrediente necesare pentru a prepare bulz ciobanesc traditional romanesc 1l apa 500 gr malai branza burduf telemea de vaca cascaval
Ingrediente Pate de Ficat de Pui cu Stafide si Merisoare Facut in Casa – 500 gr ficatei de pui
Ingrediente Miel din Cartof Umplut la Cuptor de Paste – 2 cartofi mari– 2 morcovi– 1 ardei rosu– 2
Ingrediente pasca cu ciocolata si stafide – 800 gr branza dulce– 500 gr smantana 30% grasime– 250 gr zahar–
Reteta LAVA CAKE (vulcan de ciocolata) Descopera secretul din spatele retetei de Lava Cake, un desert divin care te va
Ingrediente Reteta Paella cu Fructe de Mare – 1 kg fructe de mare (creveti, scoici, calamari, caracatita)– 50 ml
Ingrediente Orez de Legume cu Friptura si Sos de Ciuperci – 1 kg carne de pui – 2 cepe
Ingrediente Turta dulce facuta in casa – 300 gr faina– 4 linguri miere de albine– 1 ou – 100 gr
1. Frigarui din rosii cherry si mini mozarellaIngrediente:– mini mozarella – rosii cherry– ulei de masline – scobitori Mod de