Aripioare de pui in sos de iaurt

Ingrediente necesare pentru a prepara aripioare de pui in sos de iaurt

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5, 6 frunze de menta
  • 450 gr iaurt
  • 1 lingurita coaja lamaie
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper, cimbru
  • boia dulce
  • curry, coriandru

 

Mod de preparare aripioare de pui in sos de iaurt

Am curatat si taiat aripioarele in 2 parti. In iaurt adaugam mustarul, sare, piper, cimbru,boia dulce,curry, coriandru,usturoiul,menta, coaja de lamaie si uleiul de masline, apoi amestecam. Intr-un bol incapator punem aripioarele, sosul de soia, sosul de iaurt, ceapa verde, amestecam foarte bine si lasam la marinat 3/4 ore. Punem aripioarele intr-o tava si bagam la cuptor la 160 de grade pentru aproximativ 80-90 minute.

 

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp