Aripioare de pui in sos de iaurt
Ingrediente necesare pentru a prepara aripioare de pui in sos de iaurt
- 1 kg aripioare de pui
- 1 legatura ceapa verde
- 5, 6 frunze de menta
- 450 gr iaurt
- 1 lingurita coaja lamaie
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura mustar
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper, cimbru
- boia dulce
- curry, coriandru
Mod de preparare aripioare de pui in sos de iaurt
Am curatat si taiat aripioarele in 2 parti. In iaurt adaugam mustarul, sare, piper, cimbru,boia dulce,curry, coriandru,usturoiul,menta, coaja de lamaie si uleiul de masline, apoi amestecam. Intr-un bol incapator punem aripioarele, sosul de soia, sosul de iaurt, ceapa verde, amestecam foarte bine si lasam la marinat 3/4 ore. Punem aripioarele intr-o tava si bagam la cuptor la 160 de grade pentru aproximativ 80-90 minute.