Supa Ramen cu Vita si Creveti – Reteta traditional japoneza
Ingrediente necesare pentru a prepara Supa Ramen cu vita si creveti
- 2 l supa de vita
- 300 gr carne fiarta de vita
- 200 gr creveti
- 150 gr ciuperci
- 3 oua fierte
- taitei noodles
- ulei de susan
- 1 lingurita dulceata ardei iute
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingura ghimbir murat
- 5,6 catei de usturoi
- 1 legatura de ceapa verde
Mod de preparare Supa Ramen cu vita si creveti
Punem pe foc o oala in care adaugam putin ulei de susan, iar cand acesta se incinge, adaugam usturoiul taiat marunt, ghimbirul murat, dulceata de ardei iute, sosul de soia, ciupercile si crevetii. Amestecam cu miscari lejere, apoi dupa 5 minute putem adauga supa de vita. Lasam la fiert aproximativ 15 minute. Fierbem taiteii noodles conform instructiunilor de pe ambalaj. La final putem taitei intr-un bol, turnam supa peste ei, asezam bucatele de carne de vita, taiem oul in jumatate si punem ceapa verde.
Alte tipuri de preparate care contin fructe de mare: