Creveti la tigaie cu unt si usturoi

Ingrediente creveti la tigaie cu unt si usturoi

  • 500 gr creveti
  • 4 rosii cherry
  • 1 crenguta cimbrisor
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr unt
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • patrunjel
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita dulceata ardei iute
  • sare si pier

 

Mod de preparare creveti la tigaie cu unt si usturoi

Punem pe foc o tigaie in care adaugam untul si uleiul de masline, iar cand untul se topeste, adaugam usturoiul, rosiile, cimbrisorul si dulceata de ardei iute. Lasam 2-3 minute apoi adaugam crevetii, sucul de lamaie, vinul, sare si piper. Lasam la gatit 5-6 minute, apoi la final adaugam patrunjelul.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp