Cum sa prepari fructe de mare in stil mediteranean?

Ingrediente necesare pentru a prepara fructe de mare in stil mediteranean

  • 1 kg fructe de mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1 lamaie
  • 2 linguri rosii in bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare fructe de mare in stil mediteranean

Punem pe foc o tigaie in care adaugam untul si uleiul de masline, iar cand untul se topeste, adaugam ardeiul si usturoiul. Cand ardeiul se inmoaie, putem adauga fructele de mare. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam rosiile in bulion. Dupa alte 5 minute, adaugam vinul alb, sare, piper, si sucul de la 1/2 lamaie. Lasam sa fiarba pana cand lichidul scade. La final adaugam patrunjel.

 

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp