Tochitura de Porc cu Carnati
Ingrediente Tochitura de Porc cu Carnati
- 1 kg carne de porc
- 2 carnati facuti in casa
- 300 gr kaizer
- 2 ardei kapia
- 1 ceapa
- 5 catei usturoi
- 60 ml ulei
- 150 ml vin alb
- 3 linguri bulion
- 1 lingurita dulceata ardei iute
- 2 frunze dafin
- sare, piper, cimbru, coriandru
Mod de preparare Tochitura de Porc cu Carnati
Pentru inceput, tocam cubulete carnea, carnatii, kaizerul, usturoiul, ceapa si ardeii. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesta se incinge, adaugam carnea. Dupa 10,15 min, putem adauga kaizerul, carnatii, ceapa, ardeii, usturoiul, vinul, bulionul, dulceata de ardei iute si mirodeniile. Lasam pe foc pana cand carnea este bine gatita. Tochitura se serveste cu mamaliguta, branza si ou.
Pofta buna!