Tocanita de ceapa cu pui

Ingrediente tocanita de ceapa cu pui

 

– 800 gr ciocanele de pui
– 800 gr ceapa
– 80 ml ulei
– 1/2 ardei rosu
– 1 morcov
– 3 linguri bulion
– 1 lingura faina
– 5 rosii cherry
– frunze de dafin
– sare, piper, cimbru
– 1 legatura patrunjel
– 600 ml supa de pui sau apa

 

Mod de preparare tocanita de ceapa cu pui

 

In prima parte, tocam legumele cubulete, si punem carnea la prajit impreuna cu uleiul pana cand se rumeneste putin pe fiecare parte. Cand aceasa este gata, o scoatem, iar in uleiul ramas punem ceapa la calit. Cand aceasta devine usor aurie, adaugam ardeiul, morcovul, rosiile si le mai lasam pe foc 3-4 minute apoi adaugam bulionul si faina. Turnam supa de pui sau apa peste legume si punem frunzele de dafin, cimbru, piper, sare si carnea apoi lasam pe foc 40 -50 de minute. Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca, iar la final adaugam patrunjelul tocat.

Pofta buna!

Tocanita de ceapa cu pui
tocanita de ceapa cu pui

Descopera reteta delicioasa de tocanita de ceapa cu pui. Savureaza un preparat traditional, gatit cu pasiune si atentie la detalii.

Cuisine: Romania

Keywords: tocanita de ceapa, pui

Recipe Video Name: Tocanita de ceapa cu pui

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/2qOHWd95oq8/maxresdefault.jpg

Recipe Ingredients:

  • – 800 gr ciocanele de pui – 800 gr ceapa – 80 ml ulei
  • – 1/2 ardei rosu – 1 morcov – 3 linguri bulion – 1 lingura faina
  • – 5 rosii cherry – frunze de dafin – sare, piper, cimbru – 1 legatura patrunjel – 600 ml supa de pui sau apa

Recipe Instructions: In prima parte, tocam legumele cubulete, si punem carnea la prajit impreuna cu uleiul pana cand se rumeneste putin pe fiecare parte. Cand aceasa este gata, o scoatem, iar in uleiul ramas punem ceapa la calit. Cand aceasta devine usor aurie, adaugam ardeiul, morcovul, rosiile si le mai lasam pe foc 3-4 minute apoi adaugam bulionul si faina. Turnam supa de pui sau apa peste legume si punem frunzele de dafin, cimbru, piper, sare si carnea apoi lasam pe foc 40 -50 de minute. Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca, iar la final adaugam patrunjelul tocat.

Editor's Rating:
5
Tocanita de ceapa cu pui
tocanita de ceapa cu pui

Descopera reteta delicioasa de tocanita de ceapa cu pui. Savureaza un preparat traditional, gatit cu pasiune si atentie la detalii.

Cuisine: Romania

Keywords: tocanita de ceapa, pui

Recipe Video Name: Tocanita de ceapa cu pui

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/2qOHWd95oq8/maxresdefault.jpg

Recipe Ingredients:

  • – 800 gr ciocanele de pui – 800 gr ceapa – 80 ml ulei
  • – 1/2 ardei rosu – 1 morcov – 3 linguri bulion – 1 lingura faina
  • – 5 rosii cherry – frunze de dafin – sare, piper, cimbru – 1 legatura patrunjel – 600 ml supa de pui sau apa

Recipe Instructions: In prima parte, tocam legumele cubulete, si punem carnea la prajit impreuna cu uleiul pana cand se rumeneste putin pe fiecare parte. Cand aceasa este gata, o scoatem, iar in uleiul ramas punem ceapa la calit. Cand aceasta devine usor aurie, adaugam ardeiul, morcovul, rosiile si le mai lasam pe foc 3-4 minute apoi adaugam bulionul si faina. Turnam supa de pui sau apa peste legume si punem frunzele de dafin, cimbru, piper, sare si carnea apoi lasam pe foc 40 -50 de minute. Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca, iar la final adaugam patrunjelul tocat.

Editor's Rating:
5

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp