Tigaie picanta de pui

Ingrediente tigaie picanta de pui

  • 800 gr piept de pui
  • 250 gr ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 marcov
  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 50 ml vin alb
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lg sos sweet chilli
  • 1 ardei iute
  • 1 leg de patrunjel
  • sare, piper, cimbru, boia iute, coriandru

 

Mod de preparare tigaie picanta de pui

Pentru inceput, taiem puiul cubulete, ceapa julienne, morcovul si ardeii fasii, iar rosia, dovlecelul si usturoiul cuburi mari. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesta se incinge adaugam carnea la rumenit. Cand aceasta s-a rumenit, adaugam vinul. Dupa 2-3 minute, putem adauga ceapa si usturoiul. Cand ceapa se inmoaie, adaugam mirodeniile (sare, piper, cimbru, boia iute si coriandru). Adaugam apoi rosia si morcovul. Dupa 3-4 minute, putem adauga ciupercile, ardeiul, dovlecelul, ardeiul iute si sosul sweet chilli. Lasam pe foc pana cand legumele sunt usor aldente. La final adaugam patrunjel.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp