Terina de branza cu rosii, avocado si sfecla rosie

Ingrediente terina de branza cu rosii, avocado si sfecla rosie

  • 400 gr crema de branza
  • 100 gr branza topita
  • 1 lingura smantana
  • 1 praf de sare
  • 10 gr gelatina
  • 1 avocado
  • 3 linguri sos de rosii
  • 2 linguri sos de sfecla rosie

 

Mod de preparare terina de branza cu rosii, avocado si sfecla rosie

Blendam avocado si il trecem printr-o sita fina. Punem gelatina la hidratat, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un bol adaugam crema de branza, smantana, branza topita, un praf de sare, apoi amestecam. In alt bol, adaugam 2 linguri din compozitia de branza si turnam peste ea sucul de sfecla. Adaugam 2-3 lingurite de gelatina si amestecam. Adaugam 2 lingurite de gelatina si un praf de sare peste avocado si amestecam. Peste sosul de rosii adaugam 2 lingurite de gelatina si amestecam. Completam 1/4 din forma de silicon cu sosurile formate din avocado, rosii si sfecla rosie. Bagam la frigider pentru aproximativ 1h. Umplem formele cu crema de branza in care am pus restul de gelatina si lasam la frigider peste noapte. Rasturnam terina din forme si decoram dupa bunul plac.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp