Supa de pui cu taitei de casa
Ingrediente Supa de Pui cu Taitei de Casa
– 1 kg carne de pui
– 1 ceapa
– 1 ardei
– 1 morcov
– 1 pastarnac
– 2 oua
– 200 gr faina
– 1 legatura patrunjel
– sare
Mod de preparare Supa de Pui cu Taitei de Casa
Pentru inceput, punem pe foc o oala cu apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugam carnea. Adunam spuma formata de cate ori este nevoie. Intre timp, tocam legumele cubulete si ne ocupam de taitei. Intr-un bol adaugam faina, ouale si un praf de sare, apoi framantam pana cand se formeaza un aluat. Intindem o foaie subtire din aluat si o lasam la uscat pentru aprox. 30 min. Rulam foaia, o taiem in 2 parti, apoi formam taitei subtiri. Cand carnea se desprinde de pe os, o scoatem si o lasam sa se racoreasca cat sa o putem dezosa. Strecuram supa, apoi adaugam legumele si le lasam la fiert aprox 30 min apoi adaugam taiteii. La final, adaugam sare, carne si patrunjel.
Pofta buna!!