Supa de pui cu taitei de casa

Ingrediente Supa de Pui cu Taitei de Casa

– 1 kg carne de pui
– 1 ceapa
– 1 ardei
– 1 morcov
– 1 pastarnac
– 2 oua
– 200 gr faina
– 1 legatura patrunjel
– sare

 

Mod de preparare Supa de Pui cu Taitei de Casa

 

Pentru inceput, punem pe foc o oala cu apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugam carnea. Adunam spuma formata de cate ori este nevoie. Intre timp, tocam legumele cubulete si ne ocupam de taitei. Intr-un bol adaugam faina, ouale si un praf de sare, apoi framantam pana cand se formeaza un aluat. Intindem o foaie subtire din aluat si o lasam la uscat pentru aprox. 30 min. Rulam foaia, o taiem in 2 parti, apoi formam taitei subtiri. Cand carnea se desprinde de pe os, o scoatem si o lasam sa se racoreasca cat sa o putem dezosa. Strecuram supa, apoi adaugam legumele si le lasam la fiert aprox 30 min apoi adaugam taiteii. La final, adaugam sare, carne si patrunjel.

Pofta buna!!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp