Sosul Tartar: putina savoare in propria ta bucatarie

Ingrediente necesare pentru a prepara sosul tartar

– 3 galbenusuri
– 350 ml ulei
– 1/2 ceapa rosie tocata marunt
– 2 castraveti murati taiati cubulete mici
– 1 lingura capere taiate marunt
– 1 lingura masline taiate marunt
– sucule de la jumatate de lamaie
– 1 lingurita hrean
– marar, patrunjel, tarhon
– sare si piper

Mod de preparare sos tartar

Intr-un bol incapator, adaugam galbenusurile, un praf de sare si ulei putin cate putin, apoi cu ajutorul unui tel batem pana cand formam maioneza. Cand aceasta este gata, adaugam peste ea hreanul, sucul de lamaie, ceapa, castravetii, caperele, maslinele, sare, piper, marar, patrunjel si tarhon, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele. Acest sos se poate servi alaturi de peste, pui crispy, aripioare, si de tot ce va place voua.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp