Rulada din carne tocata si oua fierte

Ingrediente necesare pentru a prepara rulada din carne tocata si oua fierte

  • 1.2 kg carne de porc
  • 5 oua fierte
  • 1 ou crud
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii cascaval
  • 50 gr parmezan razuit
  • sare, piper, cimbru, coriandru, boia dulce
  • 1 punga magica

 

Mod de preparare rulada din carne tocata si oua fierte

Peste carnea tocata adaugam oul crud, ceapa verde, patrunjel, parmezan si mirodeniile (sare, piper, cimbru, coriandru, boia dulce), apoi amestecam foarte bine totul. Peste punga magica rasturnam compozitia din carne tocata si o intindem ca pe o foaie. Asezam feliile de cascaval si de sunca, ouale fierte, apoi rulam. Legam punga la ambele capete, o punem intr-o tava si o dam la cuptor la 160 de grade pentru 15-20 min, apoi taiem folia deasupra si lasam sa se rumeneasca inca 40-45 minute. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam rulada sa se raceasca 2-3h ca sa o putem taia.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp