Reteta Ciorba de Vacuta

Ingrediente reteta ciorba de vacuta

 

– 1kg carne de vita si oase
– 1 ceapa
– 1 morcov
– 1 pastarnac
– 1 ardei galben
– 1/2 ardei rosu
– 1 rosie
– 3 cartofi taiati cubulete
– 100 gr mazare
– 3 linguri bulion
– leustean, patrunjel
– sare
– 200 ml bors

 

Mod de preparare reteta ciorba de vacuta

 

In prima parte, punem o oala cu 3l apa pe foc, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugam oasele si carnea. Adunam spuma formata ori de cate ori este nevoie. Intre timp, tocam legumele cubulete si le adaugam in oala dupa 30 de minute de cand carnea a inceput sa fiarba. Dupa 20 de minute putem adauga mazarea, apoi la 10 minue adaugam cartofii si bulionul. La final, adaugam borsul si sarea, lasam sa clocoteasca 2-3 minute apoi oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul.

Pofta buna!!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp