Reteta chec pufos

Ingredientele folosite pentru reteta chec pufos (2 buc)

 

-3 cani faina (350gr)
-2 cani zahar (400gr)
-1 cana ulei (160ml)
-1 cana apa minerala
-5 oua
-1 plic praf copt
-1 esenta vanilie
-1 esenta rom
-2 linguri cacao (30gr)
-1 praf sare

 

Pasi necesari pentru a prepara reteta chec pufos

 

Pasul 1.

Separam albusurile de galbenusuri, apoi batem spuma, albusurile impreuna cu praful de sare si zaharul pana cand acesta se topeste.

Pasul 2.

Impartim compozitia in 1/4. In compozitia mai mare adaugam esenta de vanilie si amestecam.
In compozitia mai mica adaugam cacao si esenta de rom.

Pasul 3.

Punem in tava un strat de compozitie alba, unul de compozitie cu cacao in cantitate mai mica si alternam cu cele 2 culori pana cand ajungem putin peste jumatatea tavei ca sa aibe loc sa creasca checul frumos. Bagam la cuptor (pe gaz 70 min 160 de grade).

Spor la gatit!

Nu uitati sa dati like, share & subscribe! Va pup!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp