Quesadilla cu Carne de Curcan

Ingrediente Quesadilla cu Carne de Curcan

 

– 700 gr pulpa dezosata curcan
– 250 gr cascaval
– 5 tortilla
– 1 ardei rosu
– 1 legatura ceapa verde
– 70 ml ulei
– 1 legatura patrunjel
– 1 lingurita usturoi granulat
– 1 lingurita dulceata ardei iute
– sare, piper, boia, busuioc

 

Mod de preparare Quesadilla cu Carne de Curcan

 

In prima parte, punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesta se incinge, adaugam carnea. Cand aceasta se rumeneste, adaugam mirodeniile (sare, piper, boia, usturoi granulat, busuioc, dulceata de ardei iute), apoi dupa 3-4 minute turnam 100 ml apa, iar cand aceasta scade, scoatem carnea pe un prosop din hartie. Pe jumatatea foii de tortilla, asezam cascaval, carne, ceapa verde, ardei, patrunjel si inca putin cascaval deasupra, apoi o punem la rumenit. Eu prefer sa gatesc quesadilla la grill, dar o puteti face si pe foc intr-o tigaie.

Pofta buna!!!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp