Pui Shanghai: O explozie de arome asiatice

Ingrediente pui Shanghai

– 1 piept de pui taiat fasii

– 200 ml ulei

– 1 lingura mustar

– 1 lingurita ulei susan

– 1 lingura sos de soia

– 10 linguri de faina

– 3 oua

– 1 praf de sare

Mod de preparare pui Shanghai

Spargem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare, le mixam, adaugam 3 linguri de faina si amestecam foarte bine totul. In alt bol adaugam sosul de soia, uleiul de susan si mustarul, si amestecam toate ingredientele. Trecem puiul prin faina, apoi prin sosul format din mustar, ulei de susan si sos de soia, apoi le mai trecem prin oul cu faina. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesta se incinge, punem puiul la prajit. Il lasam la rumenit pe toate partile, apoi il scoatem pe un prosop de hartie ca sa absoarba tot surplusul de ulei.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp