Parizer de Curcan cu Ardei si Masline facut in Casa
Ingrediente parizer de curcan cu ardei si masline facut in casa
- 1 kg pulpa superioara dezosata de curcan
- 1/2 ardei rosu
- 5 masline verzi, 2 masline negre
- patrunjel verde tocat
- 3 catei de usturoi
- sare, piper, boia, cimbru
Mod de preparare parizer de curcan cu ardei si masline facut in casa
Pentru inceput, indepartam pielea de pe pulpa, taiem bucatele mici, si o tocam cu ajutorului unui robot de bucatarie sau o masina de tocat. Adaugam si usturoiul impreuna cu carnea la tocat. Adunam din carne toate pielitele si zgarciurile. Peste carne adaugam ardeiul tocat cubulete mici, maslinele tocate fasii, patrunjelul, sare, piper, boia si cimbru, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele. Pe o folie alimentara asezam compozitia, o rulam si legam capetele foarte bine. Punem pe foc o tigaie in care adaugam apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugam parizerul. Lasam sa fiarba pe fiecare parte cate 20-25 minute. Cand parizerul este fiert, il scoatem din apa, il lasam la scurs si la racit, apoi il pastram la frigider.
Cu acest Parizer de Curcan cu Ardei si Masline facut in Casa putem face cele mai sanatoase si gustoase sandwich-uri fara conservanti adaugati.
Pofta buna!