Fursecuri fragede cu stafide

Ingrediente fursecuri fragede cu stafide

 

  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 150 gr unt la temperatura camerei
  • 150 gr stafide
  • 3 oua
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare fursecuri fragede cu stafide

 

Punem stafidele la hidratat in apa calduta. Intr-un bol incapator adaugam untul si zaharul pudra apoi mixam pana cand obtinem o crema. Adaugam pe rand ouale, praful de sare, esenta de vanilie, faina si stafidele pe care le-am scurs de apa. Bagam compozitia la frigider pentru aproximativ 1h. Scoatem compozitia de la frigider iar cu ajutorul unei linguri pentru inghetata formam fursecurile. Le asezam intr-o tava cu hartie de copt tapetata la o distanta mai mare deoarece acestea se vor intinde. Bagam la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 15 min.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp