Cum sa faci o delicioasa rulada de dovlecei?

Ingrediente necesare pentru a prepara rulada de dovlecei

  • 2 dovlecei
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 oua
  • 3 linguri de faina
  • 30 gr parmezan razuit
  • 400 gr crema de branza
  • 12 felii sunca presata
  • sare si piper

 

Mod de preparare rulada de dovlecei

Pentru inceput, taiem ceapa si ardeiul cubulete, iar dovlecelul il dam pe razatoare si stoarcem de zeama. Intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi adaugam dovleceii, parmezanul si faina. Amestecam totul foarte bine apoi tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Bagam la cuptor la 150 de grade pentru aproximativ 60-70 minute. Peste crema de branza adaugam un praf de sare si putin piper, ceapa verde si ardeiul. Cand blatul este bine copt, il scoatem din cuptor si il lasam la racit. Asezam o folie alimentara, punem blatul, un strat de crema de branza, felii de sunca presata, apoi inca un strat de crema de branza si rulam. Lasam la frigider pentru 3-4 ore, apoi se poate servi.

 

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp