Ciulama de ciuperci de post

Ingrediente ciulama de ciuperci de post


-450 gr ciuperci conserva
-2 cepe
-1 morcov
-4 catei usturoi
-15 ml ulei
-2 linguri faina
-sare/piper/cimbru
-patrunjel/marar

 

Mod de preparare ciulama de ciuperci de post

 

Tocam cubulete ceapa si usturoiul, iar morcovul il dam pe razatoare. Punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa. Cand aceasta devine putin aurie, adaugam si usturoiul. Lasam 2-3 minute, punem morcovul, 1 cana cu apa si lasam 10 minute.
Adaugam ciupercutele si inca o cana cu apa. Lasam pe foc pana scade din apa. In bolul cu faina, adaugam cate putina apa si omogenizam compozitia.
Adaugam sare, piper, cimbru si faina si lasam la foc mic 5-7 minute. La final, adaugam marar si patrunjel.

Pofta buna!!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp