Chiftelute in Sos Curry

Ingrediente Chiftelute in Sos Curry
– 1 ceapa
– 3 catei usturoi
– 200 ml ulei
– 1 lingura faina
– 1 lingura bulion
– 300 gr chiftelute
– sare, piper, curry, cimbru, coriandru, busuioc
– 1 lingurita dulceata de ardei iute

 

Mod de preparare Chiftelute in Sos Curry


Pentru inceput, tocam cubulete mici usturoiul si ceapa. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul iar cand acesta se incinge, adaugam ceapa si usturoiul. Cand acestea devin aurii, adaugam bulionul, dulceata de ardei iute, sare, piper, curry, cimbru, coriandru, busuioc, faina si 200 ml apa. Lasam pe foc aproximativ 10 min, apoi adaugam chiftelutele pe care le lasam si pe ele la gatit aproximativ 5-7 minute.

Pofta buna!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp