Saratele cu cascaval si seminte de chimen, susan si mac

Ingrediente necesare pentru a prepara saratele cu cascaval si seminte de chimen, susan si mac

 

  • 350 gr faina
  • 2 oua
  • 100 gr parmezan
  • 300 gr cascaval
  • 150 gr unt
  • seminte de chimen, susan si mac
  • sare

 

Mod de preparare  saratele cu cascaval si seminte de chimen, susan si mac


Peste faina punem un praf de sare, un ou, untul, parmezanul si cascavalul. Amestecam foarte bine totul, pana cand se formeaza un aluat.

 

Daca vi se pare ca aluatul este foarte tare, puteti adauga putina apa rece. Taiem aluatul in 2 parti egale. O parte o lasam simpla, iar in cealalta parte adaugam seminte de chimen.

 

Intindem o foaie, nici prea groasa, nici prea subtire, apoi taiem batonase de aproximativ 1 cm latime si 5 cm lungime. Punem saratelele pe o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou si o lingura de lapte, apoi bagam la cuptor la 150 de grade pentru aproximativ 20-30 minute. Asa procedam si cu cealalta parte de aluat, doar ca nu adaugam in el semintele de susan si mac, ci le punem deasupra dupa ce ungem cu galbenus de ou.

 

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp