Salam Victoria facut in casa

Ingrediente Salam Victoria facut in Casa


– 1 kg carne (eu am folosit pulpa dezosata de curcan, dar puteti folosi orice alt tip de carne)
– 150 gr carne taiata cubulete mici
– 20 / 30 ml suc sfecla rosie
– 3 catei de usturoi
– sare, piper, boia dulce, cimbru, coriandru

 

Mod de preparare Salam Victoria facut in Casa


Pentru inceput, indepartam pielea de pe pulpa, taiem bucatele mici si o tocam cu ajutorul unui robot de bucatarie sau masina de tocat. Adaugam si usturoiul impreuna cu carnea la tocat. Adunam din carne toate pielitele si zgarciurile. Peste carnea tocata adaugam cubuletele de carne , sare, piper, boia, cimbru, coriandru, sucul de sfecla rosie si amestecam foarte bine toate ingredientele. Pe o folie alimentara asezam compozitia, o rulam si legam capetele foarte bine. Punem pe foc o tigaie in care adaugam apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba adaugam salamul. Lasam sa fiarba pe fiecare parte cate 20-25 min. Cand salamul este fiert, il scoatem din apa, il lasam la scurs si la racit, apoi il pastram la frigider. Cu acest salam puteti face cele mai gustoase si sanatoase sandwich uri fara conservanti adaugati.

Pofta buna!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp