Pizza taraneasca cu carnati

Ingrediente pizza taraneasca cu carnati

aluat pizza
– 2 carnati cabanos
– 2 carnati oltenesti
– 150 gr cascaval razuit
– 100 gr mozarella
– 100 gr branza chedar
– 1/2 ardei rosu si galben
– 4, 5 masline
-1 ceapa rosie
-1 ardei iute murat (jalapenos)
– 4, 5 linguri ketchup dulce

– 1 lingurita busuioc

Mod de preparare pizza taraneasca cu carnati

Pentru inceput, punem aluatul intr-o tava rotunda cu diametrul de 32 cm, apoi il intepam cu o furculita. Peste aluat punem ketchupul cu busuioc, 1/2 din cantitatea de cascaval razuit, carnatii, ardeii, ceapa, maslinele, si restul de cascaval razuit. Marginile le umplem cu branza chedar, iar deasupra punem cubuletele de mozarella si bagam pizza la cuptor la 150 de grade pentru aproximativ 30 min.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp