Piept de pui a la Kiev
Ingrediente necesare pentru a prepara piept de pui a la Kiev
- 1 kg piept de pui
- 1 capatana de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- 150 gr unt
- faina
- 4 oua
- pesmet
Mod de preparare piept de pui a la Kiev
Luam un piept de pui, ii facem un buzunarel si il condimentam cu sare. In buzunarel punem un cub de unt, un catel de usturoi si patrunjel. Strangem pieptul de pui apoi il dam prin faina, ou si pesmet. Pentru un aspect mai placut si o crusta frumoasa, dam de 2 ori prin ou si pesmet. Asa procedam cu tot pietul de pui. Punem pe foc o tigaie in care adaugam ulei, iar cand acesta se incinge, adaugam puiul la rumenit pe ambele parti.
Acest piept de pui a la Kiev se poate servi cu sos gorgonzola sau cu sos cremos de usturoi. Eu am ales de aceasta data sa il servesc cu sos cremos de usturoi.