Pere in foietaj umplute cu miere si nuca

Ingrediente pere in foietaj umplute cu miere si nuca

  • 4 pere
  • 1 bucata foietaj
  • nuca macinata
  • 2 linguri miere de albine
  • scortisoara, nucsoara
  • galbenus de ou

 

Mod de preparare pere in foietaj umplute cu miere si nuca

Pentru inceput, decojim si scobim perele. Peste nuca macinata, adaugam scortisoara, nucsoara si mierea de albine. Amestecam foarte bine toate ingredientele, apoi umplem perele cu aceasta compozitie. Taiem din foietaj 4 patrate pentru a imbraca partea inferioara a perei, apoi din cel ramas taiem fasii cu care infasuram para pana la codita. Asa procedam cu toate perele si cu toata cantitatea de foietaj. Pentru un aspect mai placut, am ales sa fac din foietaj si cate o frunza pe care am lipit-o de codita perei. Ungem perele cu galbenusul de ou, apoi bagam la cuptor la 160 de grade pentru aproximativ 40-45 min.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp