Mancarica de mazare cu pui – O delicioasa optiune pentru masa de familie

Descopera o reteta delicioasa si sanatoasa de Mancarica de mazare cu pui!

Acest preparat culinar imbina perfect suculenta puiului si dulceata mazarii intr-o explozie de arome si texturi. In aceasta reteta simpla si rapida, vei invata cum sa gatesti o mancare echilibrata, plina de nutrienti esentiali si gust delicios.

Ingredientele necesare includ bucati suculente de pui si mazare proaspata, ce ofera o nota dulce si un plus de textura mancaricii. Pe canalul nostru de YouTube vei gasi un tutorial detaliat, pas cu pas, care te va ghida in procesul de preparare.

Mancarica de Mazare cu Pui poate fi servita alaturi de o portie de orez sau paine proaspata, reprezentand o optiune perfecta pentru o cina savuroasa in familie. Aceasta reteta combina intr-un mod inedit proteinele din carne cu fibrele si vitaminele din leguma, oferindu-ti o masa sanatoasa si satisfacatoare.

Urmeaza reteta noastra si descopera o noua modalitate de a gati cu bucurie si creativitate. Nu uita sa te abonezi la canalul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi retete si trucuri culinare. Bucura-te de o experienta culinara autentica si adauga Mancarica de Mazare cu Pui in lista ta de preparate preferate!

#mancaricademazarecupui #retetesanatoase #gatitacasa #mancaregustoasa #bucatarieacasa #reteteculinare

Ingrediente mancarica de mazare cu pui

– 700 gr pulpe inferioare de pui

– 2 cepe

– 1 ardei rosu

– 1 morcov

– 1 cartof  mare

– 4 rosii cherry sau o rosie mare

– 700 gr mazare congelata

– 2 linguri pasta de rosii

– 70 ml ulei

– 2 frunze dafin

– sare, piper, cimbru, boia dulce

– patrunjel, marar

Mod de preparare mancarica de mazare cu pui

In prima parte, curatam pulpele de fulgi si le spalam bine, apoi taiem cubulete ceapa, ardeiul, rosiile si cartoful iar morcovul il taiem rondele. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesta se incinge, adaugam pulpele la rumenit pe toate partile. Cand acestea sunt gata, le scoatem din tigaie, iar in uleiul ramas adaugam ceapa si ardeiul. Dupa ce acestea s-au inmuiat, adaugam rosiile si pasta de rosii. Dupa 3-4 minute putem adauga mazarea, cartofii, morcovul, pulpele si 300 ml apa, apoi condimentam cu sare, piper, cimbru, boia dulce si frunzele de dafin. Lasam pe foc pana cand apa scade, iar mancarea este bine gatita. La final adaugam patrunjel si marar.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp