Gateste paste Carbonara ca un italian

Descopera secretul unei retete autentice de Paste Carbonara si bucura-te de gustul savuros al acestui preparat italian clasic

Paste Carbonara este un preparat delicios si simplu, care a devenit foarte popular in intreaga lume. Cu toate acestea, nu toate retetele de Paste Carbonara sunt la fel de autentice si gustoase ca si cele originale. In acest articol, vei afla cum sa pregatesti Paste Carbonara autentice, urmand reteta originala.

Reteta originala de Paste Carbonara presupune folosirea unor ingrediente simple, dar de calitate. Printre acestea se numara paste de calitate superioara, oua proaspete, parmezan ras si, desigur, bacon afumat.

Ingrediente paste carbonara

– 200 gr paste
– 300 gr bacon
– 3 galbenusuri
– 100 gr parmezan razuit
– 30 ml ulei de masline
– sare, piper, coriandru, busuioc

Mod de preparare paste carbonara

Pentru inceput, fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul de masline, iar cand acesta se incinge, adaugam baconul la rumenit. Peste galbenusuri, adaugam sare, piper, coriandru, 3/4 parmezan si 2 polonice din apa in care au fiert pastele, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele. Dupa ce pastele au fiert, le punem intr-o sita la scurs, apoi le punem peste bacon, turnam sosul, iar deasupra punem parmezan si busuioc.

Concluzie!

Reteta originala de Paste Carbonara este una simpla si gustoasa, care poate fi pregatita cu usurinta acasa. Folosind ingrediente de calitate si respectand pasii de preparare, vei putea savura cele mai bun Paste Carbonara. Asa ca, ia-ti ingredientele si incepe sa gatesti acum o reteta autentica de Paste Carbonara!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp