Deliciul mexican – tacos cu pui

Ingrediente necesare pentru a prepara tacos cu pui

  • 4 pulpe de pui dezosate gatite la gratar
  • 150 gr mix amestec mexican la conserva
  • 150 gr fasole rosie in sos picant
  • frunze de salata verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie taiata cubulete
  • 3 linguri mari sos guacamole
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • lipii tortilla

 

Mod de preparare tacos cu pui

Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul de masline iar cand acesta se incinge adaugam carnea de pui taiata cubulete, ardeiul, rosia, amestecul mexican si amestecam usor. Dupa 2-3 minute, putem adauga fasolea rosie in sos picant si un praf de sare. Mai lasam la gatit 4-5 minute, apoi lasam putin sa se racoreasca. Adaugam 2 linguri de sos guacamole, ceapa rosie, patrunjelul si salata verde. Umplem foile de tortilla cu aceasta compozitie, apoi tacosul este gata de servit.

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp