Chiftelute din carne de porc

Ingrediente Chiftelute din carne de porc

 

– 1 kg carne tocata de porc
– 1 ceapa tocata marunt
– 5 catei de usturoi dati pe razatoare
– 1 legatura de marar
– 1 legatura de patrunjel
– 1 colt de paine
– 2 oua
– 150 ml ulei
– sare, piper

 

Mod de preparare Chiftelute din carne de porc

 

Pentru inceput, punem coltul de paine intr-un bol cu apa. Adaugam peste carnea tocata ouale, ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, sare, piper si coltul de paine pe care il scurgem de apa foarte bine, apoi amestecam toate ingredientele. Din aceasta compozitie, formam bilute de dimensiunea perisoarelor. Punem pe foc o tigaie in care adaugam uleiul, iar cand acesa se incinge adaugam chiftelutele la prajit. Cand aceste sunt prajite pe toate partile, le scoatem pe un prosop de hartie.

Pofta buna!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp