Chec pufos cu pere si ciocolata

Ingrediente Chec pufos cu Pere si Ciocolata

 

– 3 oua
– 4/5 pere
– 85 gr faina
– 100 gr zahar brun
– 1 plic zahar vanilat
– 1 esenta rom
– 1 praf sare
– 25 gr cacao
– 1 lingurita scortisoara
– 50 ml ulei
– 100 gr fulgi ciocolata amaruie

 

Mod de preparare Chec pufos cu Pere si Ciocolata

 

Pentru inceput, separam albusuri de galbenusuri. Adaugam praful de sare peste albusuri, si le batem spuma, apoi adaugam zaharul brun si cel vanilat si mai batem pana cand compozitia se intaraste. Adaugam galbenusurile, le batem 3-4 minute, apoi adaugam pe rand uleiul, esenta de rom, scortisoara, cacao si faina. Intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam compozitia si perele pe care le-am tavalit usor prin faina. La final adaugam fulgii de ciocolata deasupra si bagam la cuptor la 150 de grade, pentru aprox 50-60 min.

Pofta buna!

Distribuie aceasta reteta pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp